Menu For Change: 6 chefs, 7 services pour Slow Food

Dates: 
maandag, 4 december, 2017

In het kader van de Slow Food campagne “Menu For Change” van oktober tot december, slaan de Brusselse chefs Line van les Filles, Lorraine Lola Piette (Les Gamines), Joel Geismar (Garage à Manger – het vaste restaurant van El Camion), Damien Bouchery en Bénédicte Bantuelle (Restaurant Bouchéry), Ugo Federico & Francesco Cury (Racines Brussels) en de kaasmaker Jacques Defrenne (Jacques Defrenne SPRL) de handen in elkaar voor een avond in het teken van Slow Food!

Bedoeling is om het verband te leggen tussen het landbouwmodel en de voedselconsumptie en hoe die de klimaatverandering beinvloeden. De opbrengst van de avond gaat naar de Slow Food beweging (non-profit). Voor hun maaltijd focussen de chef-koks zich middels een 7 gangen menu op de korte keten en het verlagen van de vleesconsumptie, 2 zaken die de ecologische voetafdruk aanzienlijk verlichten.

Reserveren kan vanaf vandaag!

Prijs: 75€ – 7 gangen menu vergezeld van bier en wijn.

Plaats :
Garage à manger - le restofixe d'El Camion
Washingtonstraat 185, 1050 Elsene

Timing : 19:00

Reservatie kan enkel via een mail naar carine@lesfilles.be

Betalen via bankoverschrijving kan via het rekeningnummer van Slow Food Metropolitan Brussels op BE91 0017 8342 0576, met vermelding van uw naam en het aantal personen.

Opgelet, uw reservering is pas geldig vanaf het moment dat we uw betaling ontvangen hebben.

De opbrengst van deze heerlijke slow food maaltijd gaat integraal naar Slow Food International.

Line, Lola, Damien, Joel, Franceso & Ugo, et Jacques