Algemene Vergadering Slow Food Metropolitan Brussels vzw

Dates: 
dinsdag, 28 februari, 2017

Beste leden van Slow Food Metropolitan Brussels,

We nodigen u uit voor de eerste Algemene Vergadering van het nieuwe jaar van het Brussels Convivium. Deze vindt plaats in sociaal restaurant BEL MUNDO, aan de Henegouwenkaai, 39 in Molenbeek, op 28 februari 2017 om 19u.
 
BEL MUNDO is een restaurant van Atelier Groot Eiland vzw, in de oude Bel Vue brouwerij aan het kanaal, die intussen volledig herbestemd werd, met 2 hotels, een restaurant en een aantal bedrijven en vzw’s. Achter het gebouw legde Atelier Groot Eiland een grote stadsmoestuin aan, compleet met serre en kippenhok, die het restaurant van verse producten voorziet. Wie vroeger komt, krijgt om 18u30 een korte rondleiding in en rond het gebouw.
 

De Algemene Vergadering staat open voor alle leden, gewone en effectieve. De effectieve leden of kandidaten om effectief lid te worden (zie lijst) die niet aanwezig kunnen zijn worden gevraagd om ons een volmacht te overhandigen met daarop de naam van het effectief lid dat hen vertegenwoordigt.
 
De AGENDA van de AV is als volgt: 

  1. Preambule : Kleine voorstelling van BEL MUNDO en Atelier Groot Eiland
  2. Activiteitenverslag 2016
  3. De cijfers: voorstelling budget & stand van zaken
  4. Kwijting aan het Bestuur
  5. Raad van bestuur: nieuwe gezichten
  6. Terugblik ontmoeting met Paolo di Croce van Slow Food
  7. Projecten & Evenementen 2017
  8. Rondvraag leden
  9. Varia

NIEUWE PROJECTEN
 
Dankzij de inspanningen van de leden, samen met de Raad van Bestuur, organiseerden we het afgelopen jaar weer tal van activiteiten. Een Convivium leeft natuurlijk maar bij gratie van de inzet van de leden, niet alleen om te komen helpen tijdens de activiteiten of producten aan te bieden, maar ook om zélf vanalles te bedenken en op poten te zetten. Onze deelname aan Bruxelles Champêtre kwam er bijvoorbeeld op impuls van één van onze leden.

We willen samen met jullie nieuwe evenementen, ideeën en projecten uitwerken, die jullie dan zelf - met de steun van de Raad van Bestuur - op poten kunnen zetten.
We willen jullie vragen om, per kerende mail, 1 of 2 ideeën met ons te delen die jullie graag gerealiseerd zouden zien in Brussel.
Dat kan gaan over een filmavond, een apero, een uitstapje, een rockfestival, enz.. Concreet of vaag, alle ideeën zijn welkom. Tijdens de AV zullen we samen een aantal ideeën uitkiezen.
 
Hopelijk tot dan!


Het adres :

BEL MUNDO
Henegouwenkaai, 39
1080 Molenbeek

Timing :
28 februari 2017 om 19u